Toilet en kranen

Toilet en Kranen:

Bij Mapeco vindt u een breed assortiment toiletten en kranen voor een stijlvolle en functionele badkamer. Ontdek ons aanbod wandtoiletten, staande toiletten, fonteintoiletten, inbouwtoiletten, douches, wastafelkranen, keukenkranen en meer in diverse stijlen, materialen en prijsklassen.


Comfort en Hygiëne:

Onze toiletten en kranen zorgen voor comfort, hygiëne en een waterbesparend gebruik in uw badkamer. Kies uit ons assortiment moderne, klassieke of trendy modellen die perfect aansluiten bij uw wensen en budget.


Breed Assortiment en Maatwerk:

Met ons uitgebreide assortiment toiletten en kranen in diverse vormen, kleuren, materialen, bedieningsmogelijkheden en waterbesparende technieken, kunt u de perfecte oplossing vinden voor uw badkamer. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de juiste keuze voor uw ruimte, budget en woonstijl.


Duurzame Kwaliteit:

Onze toiletten en kranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en lang meegaan. Vertrouw op onze duurzame oplossingen voor jarenlang plezier van uw badkamer.


Eenvoudige Montage:

De meeste van onze toiletten en kranen zijn eenvoudig te monteren, zelfs voor de doe-het-zelver. Vind in onze webshop of in onze fysieke winkel alle benodigde accessoires en gereedschappen voor een succesvolle installatie.


Deskundig Advies:

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste toiletten en kranen voor uw badkamer. Of u nu een nieuw toilet wilt installeren of uw oude kranen wilt vervangen, wij adviseren u graag over de perfecte opties, praktische tips en geldende wet- en regelgeving.