Kleding

Werkkleding Tuin:

Bij Mapeco vindt u een breed assortiment werkkleding voor tuinieren, ontworpen om u te beschermen tijdens uw werkzaamheden in de tuin. Ontdek onze collectie broeken, jacks, handschoenen, laarzen en meer in diverse kleuren, maten en materialen.


Comfort en Bescherming:

Onze tuinkleding is gemaakt van comfortabele en ademende materialen die u bewegingsvrijheid en frisheid garanderen tijdens het tuinieren. Kies uit ons assortiment waterdichte, winddichte en slijtvaste kleding die u beschermt tegen vuil, vocht en doornen.


Breed Assortiment en Maatwerk:

Met ons uitgebreide assortiment tuinkleding in diverse modellen, maten, kleuren en pasvormen, kunt u de perfecte outfit vinden voor uw tuinwerkzaamheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de juiste keuze voor uw lichaamsbouw, tuinklussen en weersomstandigheden.


Functionele Ontwerpen:

Onze tuinkleding is voorzien van handige zakken, riemen en verstelbare sluitingen voor optimaal gebruiksgemak en functionaliteit. Geniet van handige opbergmogelijkheden voor uw gereedschap en accessoires tijdens het tuinieren.


Duurzame Kwaliteit:

Onze tuinkleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en lang meegaan. Vertrouw op onze duurzame oplossingen voor jarenlang comfort en bescherming tijdens uw tuinwerkzaamheden.


Deskundig Advies:

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste tuinkleding voor uw behoeften. Of u nu een nieuwe tuinbroek wilt aanschaffen of uw oude handschoenen wilt vervangen, wij adviseren u graag over de perfecte opties, praktische tips en het veilig werken in de tuin.