Over

Ridgid

Sommige mensen vinden dingen uit om de wereld te veranderen, maar bij Ridgid vinden ze dingen uit voor de mensen die de wereld bouwen. In 1923 vonden ze de moderne pijptang uit, en sindsdien is alles met de naam Ridgid ontworpen en vervaardigd met het oog op sterkte, efficiëntie en nalatenschap.
Bekijk hier de recentste catalogus.

Ridgid gereedschap: voor de vakman

Het vertrouwen van vakmensen vormt de basis voor de indrukwekkende geschiedenis waarop het bedrijf kan bogen. Sinds de dag waarop ze de moderne pijptang uitvonden, is het hun missie om producten te vervaardigen voor de bekwaamste vakmensen: mensen die weten welke beperkingen gelden voor hun taak en ook hoe ze die beperkingen kunnen overwinnen.

De gereedschappen functioneren bij extreme hitte en kou, zijn bestand tegen vuil en modder. Dag in dag uit tonen zij hun betrouwbaarheid. De gereedschappen van Ridgid staan dan ook wereldwijd bekend als toonaangevende producten waarmee professionals zoals jij hun werk sneller en betrouwbaarder kunnen doen.

Iconische pijptang

Het begon allemaal met de nu iconische pijptang. Het was het begin van de Ridge Tool Company, opgericht in 1923 in Ohio, Verenigde Staten. Al snel worden de winsten geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten. Het bedrijf ontwerpt en test handgereedschap met de gebruiker in gedachten.De resulteren innovaties uit de jaren ’30 staan bekend als “Pretested Work-Saver Tools” vanwege hun vooruitstrevende ontwerp. De innovatie stopt niet en tot op de dag van vandaag blijft Ridgid gereedschap ontwerpen gericht op de vakman. Hun tools worden dagelijks ingezet en gebruikt in fabrieken, op bouwterreinen en in talloze andere veeleisende omgevingen.

Als erkend Ridgid-verdeler biedt Mapeco een compleet assortiment aan in haar winkels én op de webshop. Zowel onze verkoopmedewerkers als onze servicemensen zijn professionals. Elke dag staan ze klaar om je te adviseren. Zij helpen je graag om het product te kiezen dat het best past bij jou en je werkzaamheden. Een uitstekende service is voor ons cruciaal. We willen dan ook enkel het beste voor de vakman.