Over

Redbrick

In de toch wel traditionele markt van werkschoenen, heeft Redbrick laten zien dat het ook anders kan. In 2008 brachten ze de eerste collectie van veiligheidsschoenen op de markt met het uiterlijk van een sneaker. Safety Sneakers zijn mooie, stijlvolle en comfortabele werkschoenen die volledig volgens de normen zijn. Zo kun je toch met een hippe sneaker naar het werk én zijn je voeten goed beschermd. Een veiligheidsschoen zoals uit de collectie van Redbrick bestond nog niet en zelfs de term Safety Sneaker moest nog bedacht worden. De schoenen van Redbrick zijn nog steeds ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit, productdesign en marktbeleving. De schoenen zijn door velen nagemaakt, maar Redbrick zit niet stil en blijft innoveren. Er zijn inmiddels al meer dan een miljoen paar schoenen verkocht!

Redbrick veiligheidsschoenen

In elke branche of sector (bouwsector, logistieke sector, transport of agrarische sector) gelden specifieke veiligheidsvoorschriften waaraan voldaan moet worden. Het kiezen van de juiste werkschoen met de juiste veiligheidsklasse en de juiste kenmerken is niet altijd gemakkelijk. Bij Mapeco kennen we er alles van, deze handige handleiding kan je helpen bij die keuze. Natuurlijk kun je ook steeds hulp vragen aan onze medewerkers.

Circulaire werkschoen

Redbrick is via haar distributeur medeoprichter van de Circular Footwear Alliance. Deze alliante is gericht op het zoveel mogelijk behouden en hergebruiken van grondstoffen. Dit betekent onder ander dat je jouw gebruikte Redbrick werkschoen altijd in kan leveren bij diverse inzamelpunten. Redbrick past steeds meer circulaire principes toe in haar ontwerp en productie, zodat op den duur onze werkschoenen zoveel mogelijk gemaakt zullen zijn van componenten die na gebruik nogmaals ingezet kunnen worden.

In 2018 zette het bedrijf de Motion collectie op de markt. Deze collectie is speciaal ontworpen voor gebruik in magazijnen en logistiek. Extreem licht en zeer comfortabel.

Ben je dus op zoek een modern uiterlijk voor je werkschoen? Bekijk dan zeker het aanbod van Rebrick bij Mapeco! De contrasttoetsen zorgen voor een fris uiterlijk. Meerdere veiligheidsgraden beschikbaar. Redbrick schoenen zijn ontwikkeld om te tonen dat veiligheid en karakter kunnen samengaan. Bundel dus het beste van beide werelden met Redbrick! Bezoek dan een van onze winkels of neem een kijkje op de webshop. Onze medewerkers begeleiden je graag naar de schoen die perfect past bij jouw werk.