Over

Proxxon

Al sinds tientallen jaren produceert Proxxon in Wecker / Luxemburg gereedschappen voor het Micromot systeem en professioneel gereedschap voor de vakman.
Bekijk hier de recentste catalogus.

Proxxon gereedschap met karakter

Proxxon industrial richt zich op professionals in de bouw, industrie, werkplaatsen en assemblage. Ze vervaardigen hun gereedschap volgens de modernste productietechnologie. En ze concentreren zich op gevestigde montagewerktuigen van topkwaliteit. Hun gereedschap is grotendeels gesmeed uit chroom vanadium staal, zorgvuldig gehard en geplateerd. Daarnaast zorgen ze voor een uitgebreide oppervlaktebescherming dankzij de dubbele vernikkeling plus enkele matte verchroming en een huidvriendelijke gladde afwerking voor een comfortabele en veilige grip. Via duurzame lasermarkering zijn de verschillende maten in millimeter duidelijk leesbaar. Het bedrijf hecht veel belang aan koppeloverbrengingswaarden. Die overtreffen de DIN/ISO-normen dan ook ver. Ook zeer nauwe maattoleranties die vereist zijn voor precisiesmeedwerk, maken hun handgereedschap van topkwaliteit. Deze kwaliteit heeft gezorgd voor honderdduizendvoudig in de werkplaats bewezen klassiekers!

Micromot systeem

Het Micromot systeem richt zich op hoogwaardig fijn elektrisch gereedschap. Dit gereedschap is heel geschikt voor modelbouwers, fijnmechanici, mallenmakers, gereedschapsmakers, opticiens, goudsmeden, horlogemakers en nog veel meer. Proxxon heeft elke machine die men zich maar kan wensen voor delicate projecten. Het gereedschap is stil, precies en werkt trillingsvrij gedurende lange uren.

Proxxon behoort dus tot een van de beste merken als het gaat om gereedschap. Zo werd het werk in 2020 uitgeroepen tot een van de beste merken op basis van het lezersonderzoek 2020 van Motorrad – het toonaangevende motormagazine van Europa. In de categorie “gereedschap” behaalde het merk een mooie derde plaats.

Mapeco is dé totaalleverancier voor elke vakman. Bezoek één van onze winkels in Turnhout, Kalmthout, Wommelgem of Vilvoorde voor professioneel advies en we voorzien je van het product dat perfect bij jou en je werk past. Natuurlijk kun je ook steeds terecht op onze webshop voor het grootste aanbod gereedschap in Vlaanderen!

Benieuwd naar onze andere topmerken? Neem dan zeker een kijkje op onze merkpagina.