Over

Metabo

Dag in dag uit laat Metabo gereedschap hun prestatievermogen zien. Bij professioneel gebruik – onder de moeilijkste omstandigheden – wereldwijd. Waar professionals zich van hun beste kant laten zien, moeten ze voor de volle 100% op een partner kunnen rekenen, om preciezer te zijn: ze moeten op hun machines en gereedschap kunnen vertrouwen. Daarom is “when it really counts” de kerngedachte van Metabo. Daarmee tonen ze hun machines op bouwplaatsen wereldwijd: authentiek, redactioneel, echt.

Metabo is een Duits bedrijf dat zich inzet voor techniek. Ze laten de kwaliteit die samenhangt met het label “Made in Germany” duidelijk zien. Het bedrijf staat bekend voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van professionals voor professionals.

Professioneel elektrisch gereedschap

In 1923 bouwde Albrecht Schnizler de eerste handboormachine. Deze “Methallbohrdreher” is de basis voor de naam Metabo. Vandaag de dag heeft het traditionele bedrijf 2000 medewerkers, 25 dochtermaatschappijen en meer dan 100 vertegenwoordigingen.

Naast elektrische en perslucht-oplossingen streeft het bedrijf consequent de visie van de snoerloze bouwplaats na. Ze hebben dan ook een leidende positie in de accu-technologie. Zo bieden ze professionals meer vrijheid met maximaal vermogen. Metabo beschikt over meer dan 700 octrooien en octrooirechten. De Zwabische aanbieder van robuuste, krachtige en ergonomische professionele oplossingen ontwikkelt en produceert voor de gebruikers in de bouw en renovatie en de metaalambacht en industrie.

Metabo en innovatie

Metabo staat voor echte partnerschap. Ze willen precies weten wat professionals nodig hebben om zonder stress veilig te werken. Medewerkers uit alle ondernemingsafdelingen overleggen met gebruikers en wisselen met hen van gedachten bij de nieuwe ontwikkeling van gereedschappen, toebehoren en services. De meningen en ervaringen uit meer dan 2000 interviews in de afgelopen 6 jaar zijn het platform voor hun innovaties en optimalisaties. Zo heeft Metabo in hun programma steeds op maat gemaakte systeemoplossingen voor de meest uiteenlopende eisen van de professionals.

Als officiële Metabo-verdeler staan onze specialisten dagelijks voor je klaar. We helpen je graag verder zodat jij het product vind dat het best past bij jou en je werkzaamheden. Aarzel dus niet om advies te vragen in een van onze winkels. Je kan de producten van Metabo ook rechtstreeks bekijken op onze webshop.