Over

Makita

Makita is een Japanse fabrikant met het hoofdkantoor in Anjo, Japan. Het merk heeft meer dan 100 jaar ervaring in de productie van machines voor professionele gebruikers. Het bedrijf produceert jaarlijks bijna 14 miljoen machines en heeft 50 vestigingen, verspreid over de hele wereld. De typerende blauwgroene kleur in combinatie met zwart zorgt ervoor dat je Makita-machines in één oogopslag herkent.

Sinds 1977 is Makita actief op de Belgische markt en biedt het bedrij meer dan 300 verschillende modellen aan voor professionele toepassingen in bouw, industrie en tuin.

Bekijk hier de meest recente catalogus.

Makita gereedschap

Makita gereedschap is beschikbaar op netstroom, met elektrische motoren, op perslucht en op accu. Ze biedt het ruimste assortiment ter wereld aan in 18V-gereedschap. Daarbij is de accu compatibel met alle 18V-machines in het assortiment. Het merk zorgt ervoor dat de nieuwe accu’s en laders die je vandaag koopt compatibel zijn met alle voorgaande toestellen. Met de 40V-machines loopt het merk weerom voorop op vlak van innovatie, kracht en milieuvriendelijkheid. De 40 Volt schroefmachine is zonder twijfel het krachtigste toestel dat momenteel op de markt te koop is.

Machines

Uniek in de productfilosofie van het bedrijf is dat stofontwikkeling, lawaai en trillingsniveau van de machines zo veel mogelijk gereduceerd worden. Hun ‘Anti Vibratie Technologie’ (AVT) is een opvallende vernieuwende technologie die ervoor zorgt dat professionals langer met hetzelfde apparaat kunnen werken. Langdurige blootstelling aan sterke vibraties is namelijk een belangrijke oorzaak van spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders of nek.

Mapeco: professioneel Makita service-center

Mapeco is Makita-dealer sinds 1998 en biedt een compleet gamma aan in haar winkels in Turnhout, Wommelgem, Vilvoorde en Kalmthout én op haar webshop. Zowel onze verkoopmedewerkers als onze servicemensen zijn professionals die regelmatig bijgeschoold worden door Makita.

Onze Makita-specialisten helpen je om het product te kiezen dat het best past bij jou en je werkzaamheden. Ze leggen je duidelijk uit hoe je het goed en veilig kan gebruiken. Mapeco biedt voor alle producten ook een professionele dienst na verkoop en reserveonderdelen aan, gecertificeerd door Makita.

Benieuwd naar onze andere topmerken? Neem dan zeker een kijkje op onze merkpagina.