Over

LUMX

LUMX hecht veel belang aan kwaliteit. Maar, hoe kan een vakman kwaliteit afleveren als hij of zij niet kan zien wat er gebeurt? Dat is meteen de tweede waarde van LUMX: zichtbaarheid! En voor die zichtbaarheid zorgt het merk in alle groottes en maten. In een zaklamp of in een LED-werflamp, de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Bekijk hier de recentste catalogus.

LUMX lampen

De producten van LUMX zijn in vier grote categorieën onder te brengen: werflampen, zaklampen, hoofdlampen en elektriciteit.

Werflampen
De werflampen van LUMX zijn ideaal als je zichtbaarheid op een grote oppervlakte nodig hebt. Het is een aanrader voor op de werf, maar ook voor huis- en tuingebruik zijn de lampen zeer geschikt. Alle lampen kunnen dan ook zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Qua werflampen kun je kiezen voor LED-verlichting, LED-wandverlichting, HQIT-verlichting, PL-lampen of Halogeen-verlichting. Twijfel je welke lamp het beste past bij jouw noden? Geen nood, je kunt steeds advies vragen aan een van onze medewerkers. Zij kunnen je alle productspecificaties meegeven. Ook hebben we bij Mapeco een handleiding voor elke lamp ter beschikking. Zo ben je zeker van een correct gebruik.

Zaklampen
Een LUMX-zaklamp komt altijd van pas. Een compacte zaklamp met uitzonderlijk groot bereik. De zaklampen zijn beschikbaar in verschillende maten en met verschillende lichtstanden. Zo is er voor elke professional een geschikte zak- of looplamp aanwezig in het assortiment.

Hoofdlampen
Dankzij de hoofdlampen van LUMX kun je een object frontaal belichten, maar houd je beide handen vrij om te kunnen werken.

Elektriciteit
Een aansluitkabel, verlengkabel, kabelhaspel of gewoon een stekker. Mapeco biedt een ruim assortiment elektriciteitsproducten aan. Al deze producten hebben een hoge kwaliteit en zijn perfect voor elke vakman.

LUMX verlichting bij Mapeco

Als officiële LUMX-verdeler hebben we bij Mapeco een ruim assortiment lampen ter beschikking. Van werflampen tot zak-, hoofd- en looplampen, voor iedere vakman hebben we de geschikte lamp. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan een van onze winkels, onze medewerkers helpen je graag.

Benieuwd naar onze andere topmerken? Ontdek ze op de merkpagina.