Over

Futech

Futech is een producent van professionele meetapparatuur voor de bouwindustrie. Hun apparaten zijn eenvoudig in gebruik en leveren nauwkeurige en betrouwbare metingen. Boordevol met de nieuwste technologie, zetten ze steeds een stap vooruit. Futech is ontstaan in 2009 met één doel voor ogen: de professionele vakman helpen om preciezer en eenvoudiger te meten.

Futech laserapparatuur

Het bedrijf dank hun unieke marktpositie aan hun snelle innovaties. Futech lanceerde als eerste bijna al hun bouwlasers met zowel rode als groene diodes. Daarnaast verrasten ze de markt met hun lijnlasers met puntjes en iedereen kijkt nog steeds vol bewondering naar hun kruislijnlasers met de meest verfijnde dubbele helling.

Futech, in samenwerking met Mapeco, biedt gebruikers snel een oplossing voor elk mogelijk probleem. Zo kan je ook na verkoop rekenen op betrouwbare en uitstekende service. In 2010 pionierde het merk met een callibratiestation met 16 camera’s om elke laser tot in de puntjes te ijken. In 2019 vervingen ze de camera’s door speciale, ultra precieze telescopen om nog fijner te kunnen afregelen.

Futech is het kind van 4 gedreven ondernemers. Ze hebben rond zich een team verzameld van mensen dat gebeten is door technologie en de bouwsector. Samen investeren zij elke dag hun kennis en kunde. Ze putten energie uit de realisaties van het verleden waarop ze erg fier zijn. Anderzijds bouwen ze vol enthousiasme verder aan de toekomst van het bedrijf. Ze blijven dan ook werken aan de expansie van het merk. Zo hebben ze het gamma bouwlasers uitgebreid met nieuwe meettoestellen: laser afstandsmeters, waterpassen, vochtmeters, inspectiecamera’s, multimeters, thermische camera’s… En, Futech trok in 2013 voor het eerst buiten de grenzen van moederland België. Ondertussen hebben ze verkooppunten in steeds meer Europese landen en worden daar ook lokale technische service centra geopend.

 

Als officiële verdeler van Futech producten heeft Mapeco het voordeel dat onze medewerkers elk toestel door en door kennen. Zo kunnen we de vakman steeds helpen met persoonlijk advies. Productkennis delen is voor hen dagelijkse kost. Wil je graag meer weten over de producten van Futech? Aarzel dan niet een bezoekje te brengen aan een van onze winkels of neem contact met ons op.