Over

DeWalt

DeWalt is een Amerikaanse producent van elektrisch gereedschap, machines en handgereedschap voor de bouw, industrie en houtbewerkingsindustrie. Sinds 1960 is het bedrijf een dochteronderneming van Stanley Black & Decker. Mapeco is de officiële verdeler van DeWalt materialen in België.

Bekijk hier de meest recente catalogus.

DeWalt gereedschap en machines

Met ca. 1000 gedeponeerde octrooien, een permanente ontwikkeling in vier kenniscentra wereldwijd en een versterkt team van 10.000 professionals, garandeert het Amerikaanse bedrijf DeWalt sinds jaar en dag robuustheid, vertrouwen en expertise in verschillende soorten gereedschap. Oprichter Raymond DeWalt trad in de voetsporen van zijn vader en werkte in fabrieken en bouwbedrijven. Om de arbeidskosten te drukken, installeerde hij machines om huizenbouw en renovatie mogelijk te maken. Zijn eerste professionele machine was een juk dat hij rechtstreeks met een motor en een zaag verbond. Met als resultaat dat Dhr. DeWalt’s eerste houtbewerkingsmachine het werk van vier mannen kon uitvoeren. Missie geslaagd. In 1924 wordt DeWalt Productions Company opgericht in Pennsylvania. De firma vervaardigde een universele elektrische houtmachine bekend onder de naam DeWalt “Wonder-Worker”.

Tijden evolueren en DeWalt Products Co. ontwikkelde en perfectioneerde haar materialen. Naast zaagmachines produceert het bedrijf een ruim aanbod aan materialen en gereedschappen die aannemers, bouwbedrijven en professionals nodig hebben. Hun assortiment reikt van hamers tot boormachines, bevestigingsgereedschappen, schuurmachines, tuinmaterialen, meetinstrumenten en zo veel meer.

XR Flexvolt DHS780: gegarandeerde precisie en kracht

Het nieuwste model zaagmachine, de 54V XR Flexvolt 305mm afkort- en verstekzaag DHS780 is dankzij de twee 54V accu’s de perfecte combinatie van kracht, precisie, capaciteit en vrijheid. Zo kun je met 1 accu tot wel 244 balken doorzagen en is de zaagcapaciteit tot 345mm exact gelijk aan een gesnoerde machine. Nauwkeurigheid en professionaliteit verzekerd. Bouwbedrijven die onafgebroken willen doorwerken kunnen de netstroomadapter van de DHS780 aansluiten.

DCD996 schroef- en klopboormachine: de kracht voor de zwaarste toepassingen

De DCD996 18V XPR is de 2e generatie schroef- en klopboormachines die werkt met een betrouwbare koolborstelloze motor. Dankzij de vernieuwde motor levert de DCD996 26% meer kracht en tot 43% snellere werksnelheid. De combinatie van een beperkt gewicht, ergonomisch ontwerp en drie snelheden, zorgt voor een optimale controle, kracht en werksnelheid.

Mapeco: officiële DeWalt-verdeler

Onderaannemers en installatieteams kunnen niet omheen DeWalt en dat weten we bij Mapeco. Het veelzijdig assortiment van DeWalt levert uitstekende prestaties en biedt de beste bescherming. Dankzij hun focus op het ontwikkelingsproces van hun producten, wordt er geluisterd naar de noden van de gebruiker. Eventuele problemen kunnen dan ook snel aangepast en verbeterd worden.

Mapeco is de officiële verdeler van DeWalt materialen in België. Zowel op de webshop als in onze winkels in Turnhout, Wommelgem, Vilvoorde en Kalmthout bieden wij advies op maat, zodat iedere professional vindt wat hij zoekt. Met de hulp van onze professionele begeleiding wijzen we je de weg doorheen het volledige assortiment van DeWalt. Op die manier breng je dankzij het juiste gereedschap elk bouwproject tot een mooi einde.

Benieuwd naar onze andere merken? Neem dan zeker een kijkje op onze merkpagina.