Over

Blåkläder

Als officiële dealer van Blåkläder verdeelt Mapeco een breed assortiment werkkledij, handschoenen, veiligheidsschoenen en accessoires van het Zweedse bedrijf. De firma staat al sinds 1959 bekend om haar productie van functionele en duurzame werkkleding. Doorheen de jaren hebben ze een sterk imago opgebouwd en daardoor genieten ze al meer dan twintig jaar van een Triple A Gold waardering.

Bekijk hier de meest recente catalogus.

Blåkläder werkkledij

Functioneel, veilig en stijlvol, zo kennen we de producten van Blåkläder. De gehele collectie werkkleding houdt van vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspetters of vonken van slijpstenen. De producten zijn zowel geschikt voor binnen als buiten en voldoen aan alle gestelde veiligheidsnormen van veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Ook koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn geen probleem. De kleding van Blåkläder is ontworpen om je te beschermen tijdens het werk in alle omstandigheden. Hun kleding voldoet aan de eisen van een vakman: hoge zichtbaarheid, waterafstotend, winddicht, antistatisch en vlamvertragend.

Draagcomfort

Daarnaast draagt Blåkläder comfort hoog in het vaandel. Stretch is de laatste jaren standaard geworden in vrijwel alle kledingstukken met een nauwe pasvorm. Zeker werkkledij moet comfortabel zitten en gemakkelijk zijn om in te bewegen. Blåkläder ging aan de slag met stretch wat resulteerde in 4-WEG stretchbroeken. Na uitvoerig testen werd besloten dat de werkbroeken zorgen voor een uitstekende bewegingsvrijheid, uniek comfort en uitzonderlijke prestaties. De eerste broek die wordt gelanceerd is de 1998 werkbroek, een combinatie van 4-weg stretch met 360° bewegingsvrijheid en versterkt met CORDURA® stretch voor extra duurzaamheid en bescherming tegen slijtage.

Blåkläder bij Mapeco

Hard werken leverde Blåkläder meer dan 50 jaar ervaring op. Het Zweedse bedrijf is uitgegroeid tot een familiebedrijf met een sterke langetermijnvisie. Jaarlijks worden er meer dan 2 miljoen kledingstukken geproduceerd in hun fabrieken waardoor ze behoren tot één van de grootste producenten van Europa. Blåkläder blijft streven om wereldwijd een toonaangevende ontwerper, fabrikant en leverancier te zijn van hoogwaardige, functionele werkkledij. Om volledige controle te verkrijgen over de productie en kwaliteit, werkt Blåkläder met eigen fabrieken en een eigen logistieke organisatie.

Bij Mapeco helpen we je graag verder om het juiste Blåkläder product te vinden dat perfect past bij jouw werksituatie. Je kunt steeds terecht bij onze adviseurs voor vragen over de producten, de pasvorm of de maten. Je kunt je werkkledij bij ons ook laten bedrukken met een eigen logo. Kledij met je eigen logo is het perfecte visitekaartje voor je bedrijf.