Over

Contimac

Contimac is gespecialiseerd in professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector. Met andere woorden: machines van professionals voor professionals. Contimac heeft door de jaren heen heel wat expertise opgebouwd en biedt een hedendaags, uitgebalanceerd gamma van machines en gereedschappen. Gaande van compressoren en industriële bankschroeven tot lasapparaten. Het volledige aanbod Contimac-producten vind je hier. Betaalbare producten en wel met een uitstekende kwaliteit.

Persluchttechniek

Contimac staat bekend om hun gereedschap in verband met persluchttechniek. Perslucht is alomtegenwoordig in de bouw en industrie. Er zijn dan ook heel wat voordelen in gebruik van persluchtmachines ten opzichte van elektrische machines. We sommen ze even voor je op:

  • Persluchtmachines hebben een langere levensduur t.o.v. elektrische machines.
  • De onderhoudskosten zijn laag: er kan weinig stuk gaan. De meeste herstellingen zijn te wijten aan slechte kwaliteit van de perslucht.
  • Hoge ergonomische eigenschappen. Daarnaast ook licht in gewicht en compact.
  • Persluchtmachines zijn de meest veilige machines op de markt.
  • Geschikt voor werken in explosiegevaarlijke en ook vochtige werkomgeving.
  • Persluchtmachines warmen niet op.
  • Kan niet verbranden bij overbelasting

Compressoren

Contimac heeft een ruim aanbod compressoren bij Mapeco. Bij de aankoop van een compressor moet je echter met een aantal criteria rekening houden. Mapeco helpt je de juiste keuze te maken voor jouw persluchtvoorziening. In het artikel “Hoe kies ik een compressor” op onze website leggen we uit hoe je precies te werk moet gaan om tot de juiste compressor te komen. Heb je na het lezen van dat artikel nog vragen? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan een van onze winkels. We helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contimac bij Mapeco

Als officiële dealer van Contimac geniet Mapeco van een uitgebreid assortiment gereedschappen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in Contimac-gereedschappen en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We gaan steeds op zoek naar het product dat het beste past bij jouw werk en voorkeur. We willen namelijk alleen maar het beste voor de vakman.