Over

Solid Gear

Solid Gear biedt moderne veiligheidsschoenen en werkschoenen voor een betere werkdag. Ze bieden ook een reeks accessoires voor een beter comfort en hogere prestaties. Hun brede assortiment veiligheidsschoenen is geschikt voor de vele behoeften aan voetbescherming in verschillende werkomgevingen. Het maakt niet uit of je binnen of buiten werkt, in de kou of in de zinderende hitte, het bedrijf biedt hoogwaardige, beschermende werkschoenen met uitstekende prestaties.

Solid Gear is opgericht in 2008 met de gedachte dat veiligheidsschoenen geen zware schoenen hoeven te zijn. Solid Gear maakt innovatief schoeisel voor werkzaamheden in elke omgeving. Al meer dan 10 jaar herdefiniëren onze producten de prestaties, stijl en het comfort van veiligheidsschoenen. Solid Gear is ervan overtuigd dat er altijd een betere manier is en met dat uitgangspunt proberen ze de perfecte veiligheidsschoenen te ontwikkelen.

Solid Gear veiligheidsschoenen en werkschoenen voor elke sector

Moderne veiligheidsschoenen

Het werken aan elk nieuw product begint in de zwaarst denkbare werkomgevingen: op bouwplaatsen, stellages en op de fabrieksvloer. Hier kunnen Solid Gear en Mapeco een verschil maken. Inzichten opgedaan in de praktijk worden gecombineerd met zware tests in laboratoria, waarbij we ervoor zorgen dat veiligheid en prestaties hoger zijn dan wat de normen voorschrijven. De vakman heeft het laatste woord. Pas nadat eindgebruikers de schoenen in een werkomgeving grondig hebben getest, zijn wij tevreden.

Prestaties en comfort zijn de topprioriteiten in de productontwikkeling. Dat betekent dat ze nooit compromissen sluiten op het gebied van kwaliteit en design. In samenwerking met toonaangevende leveranciers zoals GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System en CORDURA® zorgen zij voor de best mogelijke prestaties en comfort.

Ontdek het ruime assortiment werkschoenen, veiligheidsschoenen en accessoires van Solid Gear bij Mapeco. Bezoek een van onze winkels voor persoonlijk advies of een offerte op maat.