Over

Smart Level Ladder

Smart level ladder voorziet onder andere Mapeco van een unieke gepatenteerde ladder met twee geïntegreerde veiligheidssystemen, die ervoor zorgen dat u zowel sneller als veiliger kan werken.

Dit systeem is in 2009 ontwikkeld en daarna nog jaren doorontwikkeld tot een veilig EN131 en NEN 2484 goedgekeurd hoogwaardig kwaliteitsproduct. ​Al hun ladders zijn ook TÜV en GS gecertificeerd. De ladders voldoen aan alle hoogste kwaliteitskeurmerken voor professioneel gebruik.

Door middel van het Smart level systeem, staat de ladder altijd binnen één seconde waterpas, tot een hoogteverschil van 19 cm. Dit scheelt niet alleen veel gepruts met een schuine ondergrond, het is ook veel veiliger en daarnaast is het wettelijk verplicht om de sporten van een ladder altijd recht te hebben staan.

Het Top safe systeem is een klemsysteem aan de bovenkant dat ervoor zorgt dat een ladder binnen één seconde muurvast staat. Hierdoor kan een ladder niet meer kantelen of kiepen, een noodzaak voor iedereen die veel met ladders werkt. Bent u nog niet overtuigd van de innovaties?

Bekijk hier de product video