Rems

Sinds de oprichting in 1909 ontwikkelt REMS producten voor de leidingbewerking, met name voor sanitair- en verwarmingsinstallateurs. Eerst handgereedschap en daarna machines en elektrisch gereedschap. De bepaling van de oprichter van het bedrijf, Christian Föll, “REMS moet superieur zijn”, is altijd de maatstaf geweest voor ons handelen. Tegenwoordig is REMS een toonaangevende fabrikant van machines en gereedschappen voor de buisbewerking.

De ontwikkelingsingenieurs van REMS hebben overtuigende, grensverleggende ideeën die de dagelijkse routines van de installatieprofessional vergemakkelijken. Ze hebben alle belangrijke vereisten in hun focus en gebruiken al hun uitgebreide praktijkervaring. Experts uit alle sectoren van de industrie zorgen ervoor dat alle mogelijkheden voor verbetering worden geïntegreerd in de nieuwe ontwikkeling. Op deze manier worden de perfecte gereedschappen voor de zware eisen van de bouwplaats gecreëerd. De REMS-producten worden vanwege hun innovatieve technologie en hun hoge kwaliteitsnormen zeer gewaardeerd en worden overal ter wereld gebruikt. Zowel handel als gebruikers profiteren op deze manier.

Door haar innovatieve producten weet REMS haar koppositie op het gebied van technische vooruitgang steeds weer vast te houden. Vele geldige nationale en internationale patenten bewijzen dit.

Bekijk hier de folder van REMS