datums

Wat?

BUY MORE GET MORE is een jaarlijkse actie van DeWALT in de 4 MAPECO-winkels. Tijdens de actiedagen zijn er diverse DeWALT-professionals aanwezig om onze klanten-bouwprofessionals advies en demonstraties te geven over alle mogelijke DeWALT-producten.

Tijdens de actiedagen zijn de normale openingsuren geldig, van 9u tot 16u (Wommelgem, Turnhout en Vilvoorde) en van 8u30 tot 16u (Kalmthout).

Voordelen?

Kortingen!

BUY MORE GET MORE is zonder meer de meest prijsvoordelige actie tijdens het volledige jaar bij MAPECO. De actieslogan mag je dan ook letterlijk nemen: hoe meer je koopt, hoe meer korting je krijgt.

De korting wordt tijdens de aankoop omgezet naar een geschenk naar keuze uit het DeWalt assortiment.

De korting is enkel geldig in de MAPECO-winkels (niet op de webshop).

cadeaus

Ontvang een gratis accu

cadeaus

Bij aankoop van een deelnemende 18V XR of 54 XR Flexvolt machine tijdens de actieperiode van 1 september 2023 t.e.m. 31 december 2023 ontvang je een gratis accu.

Deze actie is onderworpen aan de actievoorwaarden van DeWalt en is geldig zolang de voorraad strekt.

*Type gratis accu is afhankelijk aan de aankoop. Voorwaarden en registratie (t.e.m 15/1/2024) op actions.dewalt.be/nl/home/.

Demo’s in de winkel

Tijdens de actiedagen zijn er diverse DeWALT-professionals aanwezig om onze klanten-bouwprofessionals advies en demonstraties te geven over alle mogelijke DeWALT-producten. Ook zijn er professionals van Delta Plus, Dassy, Facom en Stanley aanwezig. Ze presenteren enkele topproducten, geven demonstraties en bieden heel wat sterke acties aan.

Folder

Search engine powered by ElasticSuite