Banner Image

HET BESTE VOOR DE VAKMAN

PROFESSIONELE REINIGING, BETAALBARE OPLOSSINGEN

Topkwaliteit aan een scherpe prijs. Daar draait het om in ons assortiment aan reinigingssystemen. Dankzij onze nauwe samenwerking met de fabrikanten van Kränzle, DiBO, Stihl, Nilfisk en Bobrush bieden we professionele producten binnen een interessante prijsklasse. Van veegmachines en hogedrukreinigers tot camionborstels, bij Mapeco vind je alles om de vuilste klusjes te klaren. Hieronder vind je alvast een greep uit ons aanbod.

HOGEDRUKREINIGERS, STOFZUIGERS EN TOEBEHOREN VAN KRÄNZLE

Hogedrukreinigers, industriële stofzuigers en handveegmachines zijn volledig de wereld van Kränzle. Ze dragen innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel om in te spelen op de uiteenlopende behoeften van diverse sectoren. Bij Mapeco vind je naast de machines van Kränzle ook heel wat toebehoren van het merk voor een succesvol resultaat.

Kränzle hogedrukreinigers en toebehoren
Round cleaner vloerschrobber Kränzle

Round cleaner vloerschrobber

Geschikt voor het reinigen van vloerbedekking en zwembaden.

Hogedrukslangen en rioolslangen Kränzle

Hogedrukslangen en rioolslangen

In verschillende formaten.

Kränzle zandstraalset

Volledige zandstraalset

Met slang en aanzuiglans om zandsteen en gevels af te stralen.

Stihl hogedrukreiniger

BUDGETVRIENDELIJKE HOGEDRUKREINIGER STIHL

Met STIHL zit je altijd goed. Hun ruime assortiment omvat heel wat reinigings- en opruimmachines. Deze robuuste hogedrukreiniger is enorm handig in gebruik dankzij het compacte ontwerp en de uitschuifbare aluminium telescoopgreep.

De hogedrukslang van deze STIHL RE110 is 7 meter lang. Met de snelkoppeling verbind je ze eenvoudig met de machine en het pistool. Verder is er in het zijdelings openklapbaar vak plaats om de sproeier en het elektrische snoer op te bergen.

Kenmerken:

  • - Borstelloze inductiemotor
  • - Hoogwaardige aluminium pomp
  • - Roterende sproeier
  • - Instelbare vlakstraalsproeier
  • - Sproeiset voor reinigingsmiddel

KRACHTIGE HOGEDRUKREINIGER NILFISK

Nilfisk is wereldleider in efficiënte en duurzame schoonmaakoplossingen. Ze bieden een breed scala aan vloerreinigers, hogedrukreinigers, stofzuigers en reinigingsmiddelen.

Deze krachtige koudwater hogedrukreiniger MC 4M van Nilfisk is geschikt voor lichte tot middelzware werkzaamheden. De serie is uitgevoerd met een professionele 1450 tpm motorpomp met keramische plunjers voor werken met een gemiddelde intensiteit. Ideaal voor kleine handelsondernemingen en kleine bouw- en landbouwbedrijven.

Daarnaast heeft de hogedrukreiniger een opbergvak voor het spuitpistool zodat deze tijdens transport niet beschadigd wordt. Je hebt ook optimaal toegang tot de motor en pomp voor eenvoudig onderhoud.

Nilfisk hogedrukreiniger

BORSTELS, RAAMWISSERS EN VLOERWISSERS VAN BOBRUSH

Van eenvoudige stofblikken en straatvegers tot professionele camionborstels met speciale haren voor gebruik in de industrie. Met meer dan 200 jaar vakmanschap is Bobrush specialist in borstels en toebehoren zoals raamwissers en vloerwissers. Het merk onderscheidt zich door haar bijzondere aandacht voor de herkomst van de materialen. Voor elk product gaan ze op zoek naar grondstoffen uit België en de voorkeur gaat steeds uit naar lokale productie.

Ben je op zoek naar een specifieke tool?
Of wil je concreet advies op maat?

Contacteer ons of kom langs in een van onze winkels in Turnhout, Kalmthout-Nieuwmoer, Vilvoorde of Wommelgem. Ons ervaren team helpt je graag verder met concreet advies op maat van jouw behoeftes en wensen.

Professionele reinigingssystemen Kränzle Mapeco